Anabilim Dalı oryantasyon programları (Hazırlık Programı, Lisans Programı 1. ve 2. Sınıf)

Hazırlık Birim Koordinatörlüğü ve Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan oryantasyon programları hakkında detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Zorunlu Japonca Hazırlık Programı Oryantasyon Toplantısı 02 Ekim 2023 tarihinde yapılacaktır. Toplantıda, Zorunlu Japonca Hazırlık sınıfında okutulacak dersler, yıl içi ve yıl sonu değerlendirmeleri ile genel kurallar hakkında önemli açıklamalar yapılacaktır. Tüm öğrencilerin katılımı beklenmektedir. Hazırlık Programı Oryantasyon Programına ilişkin detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Fakültemizin düzenleyeceği Lisans Programı 1. Sınıf Oryantasyon Toplantısı 04 Ekim 2023, saat 14:00'da İÇDAŞ Kongre Merkezinde düzenlenecektir. Fakülte oryantasyon programına ilişkin detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından düzenlenecek 1. ve 2. Sınıf Oryantasyon Toplantıları ise şu şekilde planlanmıştır. İlginenenler için lisans programı oryantasyon içeriği ekte paylaşılmıştır.

Sınıf Tarih Gün Saat Yer
I. Sınıf 02 Ekim 2023 Pazartesi 11:30-12:30 A3