Japonca Mezunları Anlatıyor III

Japonca Mezunları Anlatıyor Seminerlerinin Üçüncüsü 6 Nisan 2022'de Gerçekleştirilecektir

Japonca Mezunları Anlatıyor Seminerleri mezunlarımızın mevcut öğrencilerimizle bir araya gelerek tecrübelerini, iş hayatının çeşitli yönlerini paylaştırkları  sürekli devam ettirdiğimiz etkinliklerimizdendir. Programın kordinatörlüğünü yapan Anabilim Başkanımız Doç.Dr. Tolga Özşen'in düzenlemesiyle, Japonca Mezunları Anlatıyor Seminerlerinin Üçüncüsü 6 Nisan 2022'de Microsoft Teams üzeriden bölüm hocalarımızın da katılımıyla gerçekleştirilecektir. Programda misafir konuşmacı olarak 2010, 2013 ve 2015 yılı mezunlarımız yer alacaktır.

Öğrencilerimizin mezun arkadaşlarının tecrübelerinden fayladanmaları ve mezunlarmızla olan ilişkimizin devamını sağlama adına güzel bir program olmasını diliyoruz.