100. Yıl Etkinlikleri başlıyor

Türkiye ve Japonya Arasında Diplomatik İlişkilerin Tesisinin 100. Yıldönümü kapsamında anabilim dalımızın düzenleyeceği "100. yıl etkinlikleri" başlıyor.

Türkiye ile Japonya Arasındaki Diplomatik İlişkilerin Tesisinin 100. ldönümü kapsamında

ÇOMÜ JAPON DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 100. YIL ETKİNLİKLERİ

Türkiye ile Japonya Arasındaki Diplomatik İlişkilerin Tesisinin 100. yıldönümü kapsamında Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Mart, Nisan ve Mayıs aylarında bir dizi bilimsel, kültürel, sosyal ve eğitsel etkinlik gerçekleştirecektir. Japonya İstanbul Başkonsolosluğu üst paydaşlığında ve Türk-Japon Dostluk Kulübü, Güzel Sanatlar Fakültesi ve İletişim Fakültesi işbirliğiyle 3 ay boyunca 4 tematik panel, 1 tiyatro gösterisi ve 1 büyük kültürel etkinlik içerisinde 21 sergi, çalıştay ve gösteri düzenlenecektir.

Mart ayında 3 panel (5 Mart, 14 Mart ve 15 Mart) ile başlayacak olan etkinlikler, Nisan ayında 1 panel ve 1 tiyatro gösterisi ile devam edecek ve 13 Mayıs’ta büyük kapanış etkinliği olan “27. Japonya Günleri” ile sona erecektir. 100. yıl resmi logosu kullanım tescili alan ÇOMÜ Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı 100. Yıl Resmi Etkinliklerine üniversitemiz akademisyenlerinin yanı sıra Japonya, Amerika, Polonya ve Bulgaristan’dan 15 yabancı akademisyen ve sanatçı katkı sunacaktır.

Aisin Otomotiv Parçaları SAN. Tic. A.Ş. (Altın sponsor), HIS Türkiye ve Panasonic Electric Works Türkiye (Bronz sponsor) destekleriyle gerçekleşecek ÇOMÜ Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı 100. Yıl Resmi Etkinliklerine ilişkin detaylar ve güncel gelişmeler için Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı web sayfası ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Büyük kapanış etkinliği olan 27. Japonya Günlerine ilişkin detaylı bilgiler daha sonra buradan paylaşılacaktır.

HP: https://japanese.egitim.comu.edu.tr/

INSTAGRAM: comu_japonca