Japonca Mezunları Anlatıyor V gerçekleştirildi

ÇOMÜ Japonca Mezunları Anlatıyor Kariyer Panelleri Serisinin 5.si 1 Mart'ta gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Japonca Mezunları Anlatıyor Kariyer Panelleri Serisinin 5.si Mitsubishi Electric Turkey işbirliğiyle 1 Mart 2024 tarihinde Eğitim Fakültesi yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Mitsubishi Electiric Turkey İK birimi işe alım sorumlusu İlayda Buse Çelik ve 2012 mezunumuz İdari işler Birimi Kıdemli Kurumsal İletişim uzmanı Zümray Turuncoğlu katılımıyla gerçekleşen panelde Mitsubishi Electric Turkey'in tanıtımının yanı sıra, fırsatlar, işe alım süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında aydınlatıcı bilgiler verildi.

Mezunlarla İletişim Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Esra Kıra'nın moderatörlüğünde gerçekleşen panelin sonunda öğrencilerden gelen sorulara yanıt veren İlayda Buse Çelik’e ve 2012 mezunumuz Zümray Turuncoğlu mezuniyet sonrası profesyonel yaşama dair deneyimlerini de aktardı.