Prof. Dr. Gergana Petkova anabilim dalımızı ziyaret etti

Prof. Dr. Gergana Petkova ortak proje çalışmaları ve seminerler serisi için 3-7 Nisan tarihleri arasında anabilim dalımızı ziyaret etti.

Sofya Üniversitesi Japonoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gergana Petkova ortak proje çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve bir dizi seminer vermek üzere anabilim dalımızı 3-7 Nisan tarihleri arasında ziyaret etti. Ziyareti sırasında, Bulgaristan’da Japonoloji çalışmalarının tarihi, Japon masalları, Klasik Japonca ve klasik Japon edebiyatı, eğitim felsefesine Japonoloji yaklaşımıyla bakış gibi farklı konularda seminerler veren Prof. Petkova ile anabilim dalları arasında Erasmus Öğrenci (SMS) ve Öğretim Üyesi Hareketliliği (STA) anlaşması yapılması konusu da ele alındı.