100. Yıl Etkinlikleri ana tanıtım

Türkiye ile Japonya Arasındaki Diplomatik İlişkilerin Tesisinin 100. ldönümü kapsamında

ÇOMÜ JAPON DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI 100. YIL ETKİNLİKLERİ

Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin tesisinin 100. yılı kapsamında Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı bir dizi bilimsel, kültürel, sosyal ve eğitsel etkinlik gerçekleştirecektir. Japonya İstanbul Başkonsolosluğu ile birlikte üniversitemiz Türk-Japon Dostluk Kulübü, Güzel Sanatlar Fakültesi ve İletişim Fakültesi ortaklığında Mart, Nisan ve Mayıs aylarında 4 adet tematik panel, 1 tiyatro gösterisi ve 1 büyük kültürel etkinlik içerisinde 21 sergi, çalıştay ve gösteri düzenlenecektir.

100. yıl resmi logosu kullanım tescili alan ÇOMÜ Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı 100. Yıl Resmi Etkinliklerine üniversitemiz akademisyenlerinin yanı sıra Japonya, Amerika, Polonya ve Bulgaristan’dan 15 yabancı akademisyen ve sanatçı da 3 ay boyunca katkı sunacaktır.

Etkinliğimizin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Altın Sponsorumuz Aisin Otomotiv, Bronz Sponsorlarımız HIS Türkiye ve Panasonic Electric Works Türkiye'ye teşekkürlerimizi sunarız.